Over kransen van Jansen

De naam is eigenlijk een simpele combinatie van mijn getrouwde achternaam en mijn hobby kransen maken. En het rijmt ook nog eens ;).

Ik ben Monique Jansen, 60 jaar en ik woon in Tilburg. Ik heb een parttime baan en in mijn vrije tijd vind ik het leuk om in mijn huis bezig te zijn om het leuk en gezellig te maken. In dat fijne huis woon ik samen met mijn lieve man. We hebben ook een  dochter en zoon die samen wonen.

Door mijn dochter die in november 2019 met droogbloemen ''www.Beauquet.nl'' is begonnen heb ik deze stap durven maken. Zij is mijn motivator en helpt mij met alles wat ik nog moet leren met mijn webshop. Ik hoop dat ik veel mensen blij mag maken met mijn creativiteit. Met liefde maak ik de kransen voor mijn klanten op kleur en maat. 

Kransen van droogbloemen zijn erg duurzaam. Het fleurt je huis/slaap/babykamer ontzettend op. Droogbloemen blijven minimaal één heel seizoen mooi en je kunt er daarom lang van genieten. Droogbloemen zijn dé trend van 2020/2021.

Ons huis is gezellig ingericht. De stijl ''stoer en sober'' is hier dan ook veel in terug te vinden. Naast het maken van kransen ga ik ook proberen om leuke items te scoren die bij deze landelijk stijl passen. Ik hoop dat ik jullie huizen daarmee net zo gezellig kan maken als die van mij.

Veel plezier in mijn webshop,

Liefs,

Monique Jansen